Dwa słowa o mnie: pasja i satysfakcja.
Dwie pasje – gotowanie i Bałkany połączyłem w projekcie
Bałkańskie Smaki i nie tylko.
A teraz chciałbym przybliżyć Wam moją osobę, jestem
promotorem kuchni regionalnej Beskidów i Bałkanów,
organizatorem festiwali kulinarnych, wydarzeń,
konkursów, warsztatów, szkoleń, działaczem społecznym
i trenerem kulinarnym.
Z zamiłowania i z zawodu jestem kucharzem, pasjonatem
kuchni polskiej i bałkańskiej, propagatorem zdrowej i ekologicznej żywności.
Jestem twórcą firmy Bacówka u Wiecha, a także członkiem Stowarzyszenia Polska Ekologia
oraz Europejskiego Stowarzyszenia Kucharzy Euro-Toques Polska.
Zapraszam Was w podróż pełną smaków, dobrego humoru i zdrowego jedzenia!

W dniach 6 czerwca - 5 lipca mamy przerwę urlopową i czas dostawy może ulec wydłużeniu