Dawno temu, w czasach Galicji najlepsi masarze produkowali wędliny takie o jakich nam się nie śniło. Wędliny urzekające smakiem, wyglądem, niebanalnym aromatem. Wędliny, które wprost pieściły zmysły i podniebienie.
Dziś tą polską tradycję masarstwa kultywuje „Jasiołka” wytwarzając swoje wyroby na podstawie przekazanych od pradziada przepisów pochodzących z tamtego okresu, z Elitarnej Galicyjskiej Szkoły Masarzy Lwowskich. Od tamtej pory „Jasiołka” przestrzega odwiecznych zasad przyprawiania, marynowania, komponowania smaków oraz wędzenia mięs i wędlin. „Jasiołka” to wyroby, jedyne w swoim rodzaju. Wysokogatunkowe wędliny, najlepsze składniki i proces tworzenia inspirowany pieczołowicie strzeżonymi przepisami – a to wszystko starannie dopełnione procesami wędzenia i długiego okresu dojrzewania.
W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki wachlarz produktów surowo dojrzewających, tradycyjnych i ekologicznych oraz przetworów mięsnych.
„Jasiołka” to nie tylko firma – to pasja i tradycja, którą pragniemy dzielić się z innymi.

Produkty z „Jasiołki” realizujemy w terminie do 7 dni od przyjęcia zamówienia, staramy się, by produkty wędliniarskie były zawsze ze świeżej dostawy, gdyż mają tylko 14 dni terminu spożycia.

Nie znaleziono produktów, których szukasz.

UWAGA!! Od 24 stycznia do 5 lutego jesteśmy na Bałkanach, w tym terminie nie będziemy realizować zamówień.