Dawno temu, w czasach Galicji najlepsi masarze produkowali wędliny takie o jakich nam się nie śniło. Wędliny urzekające smakiem, wyglądem, niebanalnym aromatem. Wędliny, które wprost pieściły zmysły i podniebienie.
Dziś tą polską tradycję masarstwa kultywuje „Jasiołka” wytwarzając swoje wyroby na podstawie przekazanych od pradziada przepisów pochodzących z tamtego okresu, z Elitarnej Galicyjskiej Szkoły Masarzy Lwowskich. Od tamtej pory „Jasiołka” przestrzega odwiecznych zasad przyprawiania, marynowania, komponowania smaków oraz wędzenia mięs i wędlin. “Jasiołka” to wyroby, jedyne w swoim rodzaju. Wysokogatunkowe wędliny, najlepsze składniki i proces tworzenia inspirowany pieczołowicie strzeżonymi przepisami – a to wszystko starannie dopełnione procesami wędzenia i długiego okresu dojrzewania.
W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki wachlarz produktów surowo dojrzewających, tradycyjnych i ekologicznych oraz przetworów mięsnych.
“Jasiołka” to nie tylko firma – to pasja i tradycja, którą pragniemy dzielić się z innymi.

Produkty z “Jasiołki” realizujemy w terminie do 7 dni od przyjęcia zamówienia, staramy się, by produkty wędliniarskie były zawsze ze świeżej dostawy, gdyż mają tylko 14 dni terminu spożycia.

Zobacz koszyk “Kabanos wołowy” został dodany do koszyka.